Site oficial
A.F.C. Chindia

Dinamo - Chindia, astăzi, ora 20.30

09071213122021_etapa19 dinamo chindia.jpg

Dinamo - Chindia, astăzi, ora 20.30

13 decembrie 2021
    Echipa noastră va întâlni astăzi Dinamo, în ultimul meci al etapei a 19-a a Ligii I (ora 20.30). În tur a fost 1-0 pentru băieții noștri, la Buzău. De altfel, trei dintre ultimele patru jocuri directe cu Dinamo s-au încheiat cu victorii ale roș-albaștrilor cu același scor, 1-0. Cantave, Baxevanos și Cornel Dinu sunt în continuare accidentați și nu vor putea evolua contra lui Dinamo. 
    "Dinamo nu este într-o perioadă fastă. Rezultatele au dus la o stare de tensiune acolo, din câte am înțeles. Pe noi ne interesează mai puțin ce se întâmplă la Dinamo. Pentru noi contează punctele care sunt puse în joc, și nu doar mâine, ci la toate cele trei meciuri care ne-au rămas de jucat în acest an într-un timp foarte scurt. Suntem dezavantajați din acest punct de vedere, vom juca din trei în trei zile. Terenurile vor fi grele, după ploile din ultimele zile. Ne propunem să scoatem cât mai multe puncte, băieții s-au pregătit bine. Venim după rezultate mai puțin bune pe teren propriu, dar pozitive în deplasare, aspect care ne dă încredere. Vor fi foarte importante punctele pe care le vom obține în aceste meciuri, înainte de pauza de iarnă. Vom încerca să facem transferuri, pe posturile pe care le avem descoperite" - Emil Săndoi, declarații înaintea jocului de astăzi. 

    Accesul publicului spectator este permis, cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Meciul va fi condus la centru de Ovidiu Hațegan. Asistenți au fost delegați Mircea Grigoriu și George Neacșu.