Site oficial
A.F.C. Chindia

Acreditări de presă pentru meciul cu CFR Cluj

01090817122020_voluntari-chindia-20.jpg

Acreditări de presă pentru meciul cu CFR Cluj

1 decembrie 2021
     Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul Chindia Târgoviște - CFR Cluj, programat sâmbătă, 4 decembrie, ora 15.00, pe stadionul Ilie Oană, în etapa a 18-a a Ligii I, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail media@afcchindiatargoviste.ro până vineri, 3 decembrie, ora 12.00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu valabilă la zi.
    Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată pe site-ul nostru, www.afcchindiatargoviste.ro, vineri după-amiază.
    Din cauza restricțiilor din perioada de pandemie, locurile sunt limitate, iar solicitarea unei acreditări nu este echivalentă cu acordarea acesteia. Nicio solicitare venită după termenul anunțat nu va fi luată în considerare. 
Următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la meci, la masa presei sau pe pozițiile de fotoreporteri: 
- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
- Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

    Este obligatorie prezentarea certificatului verde care atestă apartenența la una dintre cele două categorii amintite mai sus. De asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție.