Site oficial
A.F.C. Chindia

Acreditări de presă pentru "sfertul" cu Sepsi

01090817122020_voluntari-chindia-20.jpg

Acreditări de presă pentru "sfertul" cu Sepsi

27 noiembrie 2021
 Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul Chindia Târgoviște - Sepsi OSK, programat marți, 30 noiembrie, ora 20.30, pe stadionul Ilie Oană, în sferturile de finală ale Cupei României, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail media@afcchindiatargoviste.ro până luni, 29 noiembrie, ora 16.00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu valabilă la zi.
    Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată pe site-ul nostru, www.afcchindiatargoviste.ro, luni după-amiază.
    Din cauza restricțiilor din perioada de pandemie, locurile sunt limitate, iar solicitarea unei acreditări nu este echivalentă cu acordarea acesteia.
Următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la meci, la masa presei sau pe pozițiile de fotoreporteri: 
- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
- Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Este obligatorie prezentarea certificatului verde care atestă apartenența la una dintre cele două categorii amintite mai sus.