Site oficial
A.F.C. Chindia

Înfrângere în prelungiri

09303103102021_244350788_1846068395565622_5828750554044600392_n.jpg

Înfrângere în prelungiri

3 octombrie 2021
    Echipa noastră a pierdut meciul cu FCSB, disputat vineri seară la Ploiești, 0-1, singurul gol al meciului fiind marcat de Constantin Budescu, din penalty, în minutul 7 al prelungirilor reprizei secunde. Băieții noștri au evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 8, după ce Lucian Rusandu i-a arătat direct cartonașul roșu lui Milan Kocic pentru o intrare la Crețu. Jucătorul FCSB-ului a fost iertat însă de două ori de central, pentru lovituri aplicate lui Cornel Dinu și, apoi, lui Doru Popadiuc. Înainte de faza eliminării lui Kocic, Daniel Popa a irosit cea mai mare ocazie a noastră în meciul de pe Ilie Oană: mingea trimisă de atacant a lovit bara porții apărate de Andrei Vlad. S-a terminat 0-1, prima înfrângere după patru meciuri oficiale în Cupă și Campionat, dar impresia generală a fost că meritam cel puțin un punct, după aspectul jocului și după modul cum băieții au luptat eroic aproape un meci întreg în inferioritate numerică. 

Declarații ale antrenorului echipei noastre, Emil Săndoi, la finalul jocului cu FCSB: 

"Ce să facem când jucăm în 10 oameni din minutul 8? Amintiți-vă câte acțiuni ofensive am avut în 10 oameni! Nu cred că putem fi acuzați de antijoc. Că ne urmărim interesul, da. Din punctul meu de vedere, i-am felicitat pe jucătorii mei pentru dorința de care au dat dovadă, pentru modul în care au stat pe teren și jocul prestat.
Dacă am fi rămas 11 contra 11, poate rezultatul nu ar fi fost cel de pe tabelă. În momentul în care ai parte de un asemenea dezechilibru, nu e fair-play. Nu pot să-i felicit pe cei de la FCSB, cu noi jucând în 10 oameni nu știu dacă au avut ocazii clare, și noi am demonstrat că suntem periculoși. Eu îi felicit pe jucătorii mei. E o lipsă totală de fair-play. În repriza a doua, când aveam un jucător căzut, s-a aruncat mingea în aut, apoi a fost repusă în joc, dar nu ne-a fost dată. Îi felicit și apreciez pe Edi Iordănescu, dar pe jucătorii de la FCSB nu îi felicit. Era mingea noastră, așa se procedează peste tot".

    În etapa a 12-a a Ligii I vom merge la Botoșani, pe stadionul unde am câștigat de două ori de la revenirea în Liga I, 3-0 și 2-0. 

Foto: Marius Tudor