Site oficial
A.F.C. Chindia

Acreditări de presă pentru Chindia - FCSB

01090817122020_voluntari-chindia-20.jpg

Acreditări de presă pentru Chindia - FCSB

28 septembrie 2021
    Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul Chindia Târgoviște - FCSB, programat vineri, 1 octombrie, ora 21.00, pe stadionul Ilie Oană, în etapa a 11-a a campionatului Ligii I, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail media@afcchindiatargoviste.ro până joi, 30 septembrie, ora 12.00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu valabilă la zi.
    Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată pe site-ul nostru, www.afcchindiatargoviste.ro, joi după-amiază.
    Din cauza restricțiilor din perioada de pandemie, locurile sunt limitate, iar solicitarea unei acreditări nu este echivalentă cu acordarea acesteia.
Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal: 
- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
- Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
- Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.