Site oficial
A.F.C. Chindia

Victorie la Mioveni

09364311092021_BS5A1004.JPG

Victorie la Mioveni

11 septembrie 2021
Echipa noastră a obținut prima victorie în deplasare în acest sezon al Ligii I, 1-0 la Mioveni. Doru Popadiuc a marcat singurul gol al meciului, după o acțiune personală de excepție, încheiată cu un șut de la distanță (6). Pe final, Andrei Șerban a ratat șansa desprinderii, șut pe lângă poartă după ce a driblat portarul gazdelor. În următorul meci oficial, vom întâlni Farul Constanța, sâmbătă, 18 septembrie, ora 14.30, pe stadionul Ilie Oană (Ploiești). 

Declarații ale antrenorului echipei noastre, Emil Săndoi, la finalul jocului: 

"Este o victorie meritată, jucătorii s-au adaptat pe parcurs şi la un alt sistem, am avut probleme cu accidentările. Sunt 3 puncte foarte importante, nu uitaţi că am jucat de 5 ori în deplasare şi la echipe ca CFR şi Rapid. Sper să fim aceeaşi echipă realistă şi pragmatică. La noi în România, nu doar la fotbal, este sărbătoare după un rezultat bun, iar când vine ceva negativ facem înmormântare.
De aceea, anul trecut nu am făcut o performanţă, ci doar s-a îndeplinit un obiectiv. E drept, am fost pe primul loc în playout, aşa a apărut o presiune suplimentară, fiecare vrea mai mult decât sezonul precedent. Jucătorii nu trebuie să aibă această presiune în plus, unii au jucat un singur sezon în Liga 1" .

Foto: fotosport.ro