Site oficial
A.F.C. Chindia

FCU Craiova - Chindia, astăzi, ora 19.00

07091714082021_595d6aab-cbc3-44af-bc85-4a64a67d762b.jpg

FCU Craiova - Chindia, astăzi, ora 19.00

14 august 2021
Echipa noastră va juca astăzi la Craiova, pe "Ion Oblemenco" (ora 19.00), cu FCU, formație promovată în Liga I în această vară. Daniel Neguț, Dinu Moldovan și Sergiu Suciu sunt incerți pentru acest joc, toți cu probleme medicale. Ultimul jucător transferat de clubul nostru, haitianul Mikael Cantave, a făcut și el deplasarea la Craiova, alături de lotul pregătit de Emil Săndoi. Startul meciului, programat inițial la ora 18.30, a fost amânat cu o jumătate de oră, din cauza temperaturilor ridicate care sunt prognozate astăzi în Bănie.

Iată ce a declarat antrenorul băieților noștri, Emil Săndoi, înainte de plecarea spre Craiova: "Sunt convins că putem scoate un rezultat pozitiv la Craiova. Venim după o victorie de moral cu Dinamo, e important că am câștigat acest meci. Adversarul de sâmbătă, FCU Craiova, a adus jucători din campionate puternice, cu ștate vechi în Europa. FCU este o echipă care poate să aspire la un loc în prima jumătate a clasamentului. Nu vom avea un joc ușor, dar cred că am câștigat la capitolul omogenitate, în stabilirea unor relații de joc, în evitarea greșelilor pe faza defensivă".

Meciul de la Craiova, televizat de Digi, Look și Telekom, cu începere de la ora 19.00, va fi condus la centru de Andrei Antonie. Asistenți au fost delegați Gheorghe Bogdan și Andrei Constantinescu. 

Hai Chindia!