Site oficial
A.F.C. Chindia

Acreditări de presă pentru Chindia - Sepsi

09272422072021_sepsi-chindia-051.jpg

Acreditări de presă pentru Chindia - Sepsi

22 iulie 2021
    Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul Chindia Târgoviște - Sepsi OSK, programat luni, 26 iulie 2021, ora 18.30, la Buzău, pe stadionul Gloria, în etapa a doua a campionatului, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail media@afcchindiatargoviste.ro până sâmbătă, 24 iulie, ora 12.00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu valabilă la zi.

       Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

        Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată pe site-ul nostru, www.afcchindiatargoviste.ro, duminică, 25 iulie, după ora 15.00.

    Conform protocolului medical în vigoare, toți reprezentanții presei care participă la meci trebuie să îndeplinească una dintre condițiile:

Să fie vaccinați împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Să prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
Să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.