Site oficial
A.F.C. Chindia

Echipa noastră a reluat pregătirile

08435915062021_emil_sandoi.jpg

Echipa noastră a reluat pregătirile

15 iunie 2021
    După două săptămâni și jumătate de vacanță, băieții noștri au reluat luni pregătirile, la baza de la Aninoasa. Pentru două săptămâni, antrenamentele vor continua la nivel local, apoi roș-albaștrii vor urca la Săcele, pentru un cantonament centralizat (28 iunie - 9 iulie). 

    Iată ce a declarat antrenorul echipei noastre, Emil Săndoi, la prima ședință de pregătire în vederea sezonului 2021-2022 al Ligii I: 

"Trebuie să ne pregătim foarte bine în această perioadă și să facem câteva mutări cât mai repede, pentru ca jucătorii să aibă timp să se integreze în lot. Sunt conștient că va fi foarte greu, dar îmi doresc să rămânem echipa care în sezonul anterior și-a depășit condiția și a avut constanță în evoluții. Am pierdut doi jucători care au crescut în ultima perioadă la Târgoviște, sub îndrumarea noastră. A fost alegerea lor. Sper să menținem fotbaliștii care au evoluat mai mult în stagiunea trecută. Ar fi un pas înainte, am reuși să gestionăm altfel situația. Urmează un campionat foarte greu, a promovat Rapidul, Craiova are două echipe în Liga I"