Site oficial
A.F.C. Chindia

Meci spectaculos în Banat

20314324032018_Yz0xJmhhc2g9OWNiZmNhNDJlMTBkY2JlNzQzOTE0ZjEzN2U2YTg4YjE=.thumb.jpg

Meci spectaculos în Banat

Chindia obține toate punctele în urma meciului cu Ripensia

24 martie 2018
Meci nebun sâmbătă la prânz, la Timișoara! Formația noastră, Chindia Târgoviște a trecut cu 3-2 de echipa locală, Ripensia, în urma unei partide extrem de spectaculoasă. 

Gazdele au deschis scorul în minutul 11 prin Ungureanu, după mai multe șuturi la poartă apărată de Iustin Popescu. Mijlocașul timișorean l-a învins pe goalkeeper-ul  nostru la a treia încercare, moment ce i-a băgat în priză pe fanii bănățeni. Bucuria nu a durat însă mult. După câteva zeci de secunde, Daniel Florea a restabilit egalitatea, în urma unei faze lansată de Liviu Mihai. "Zecarul" l-a găsit perfect în careu pe Crinel Stoica, iar acesta din urmă i-a pasat decisiv atacantului venit în această iarnă la Chindia. Timișoara a avut, de asemenea, o tresărise de orgoliu la faza imediat următoare golului egalizator. Senegalezul Mediop a înscris norocos la o fază în care Morariu a fost total absent din defensivă, Ripensia revenind la conducere. 

Trei goluri în două minute și meciul devenise încins, în ciuda vremii de afară. Chindiei i-a fost refuzat un penalty clar în minutul 36, după o fază de generic ce urma să fie finalizată de Ciobotariu. Astrele li s-au așezat elevilor lui Nicolae Croitoru la faza imediat următoare când au reușit să restabiliească egalitatea. Martac i-a centrat impecabil în careu lui Crinel Stoica, acesta reușind să înscrie cu capul din 6 metri, bară și gol! 

Formația noastră a fost periculosă și în partea secundă, concretizându-și ocaziile printr-un gol semnat de Martac. Acesta a șutat puternic de la 11 metri direct în poarta gazdelor, stabilind astfel scorul final al partidei. 

Chindia se descurcă impecabil în această parte a campionatului și e la doar un punct de locul 2, ocupat în prezent de AFC Hermannstadt. Marți, 27 martie, pe Eugen Popescu va sosi Știința Miroslava pentru meciul restant al etapei 23. Disputa va începe la ora 16.00 și va fi transmisă în direct de Telekom TV. În runda cu numărul 27, Chindia va câștiga la masa verde meciul pe care ar fi trebuit să-l dispute cu ASA Tg. Mureș. Bravo, băieți! Hai, Chindia! 

sursă foto: Digi Sport