Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia învinge în Banat

21284024022018_25F4A16A-5F3A-4BE8-B134-00FFFED6A4B1.jpeg

Chindia învinge în Banat

ASU Poli Timișoara - Chindia Târgoviște 1-2

24 februarie 2018
Chindia Târgoviște a reușit să obțină toate cele 3 puncte în urma deplasării de la Timișoara. Băieții noștri au reușit să întoarcă rezultatul partidei în ultimele minute de joc și să debuteze cu un succes în anul 2018! 

Gazdele au deschis scorul după un penalty scos de Sorescu, în urma unui contact cu portarul nostru, Iustin Popescu. Cornel Predescu a marcat, cu ceva emoții, de la punctul cu var, în minutul 21. Echipa noastră a pus presiune în careul advers, Cherchez și Rogoveanu au avut ocazia să înscriere, cel din urmă nimerind bara. În partea secundă, rămași în 10 oameni după eliminarea lui Poparadu, din minutul 55, timișorenii s-au concentat exclusiv pe partea defensivă. Nicolae Croitoru a efectuat o dublă schimbare la jumătatea reprizei a II-a, introducându-i în teren pe Neguț și Licu. O mutare inspirată a tehnicianului nostru, deoarece jocul Chindiei a început să se schimbe, iar egalarea nu a întârziat să apară. Ultimul intrat, Rafael Licu, a debutat cu gol la noua sa echipă, înscriind în minutul 83, cu un șut la colțul lung. În ultimul minut din timpul regulamentar, noul căpitan al formației noastre, Cristi Cherchez a adus victoria, după un șut perfect din interiorul careului, care l-a învins pe Bozoancă. 

Victorie importantă pentru jucătorii noștri care își consolidează poziția a III-a din clasament și așteaptă rezultatul meciului dintre Călărași și FC Hermannstadt, ce se va disputa duminică dimineața. În etapa viitoare, Chindia va întâlni pe Eugen Popescu pe Știința Miroslava, sâmbătă, 3 martie. 
Bravo, băieți! 

ASU Poli: Dur-Bozoancă - Motreanu, Scutaru, Bilia (cpt.), Taub - Krausz, A. Ignea, Poparadu - Sorescu, Lusamba, C. Predescu
Rezerve: Dascălu - Mera, Schieb, I. Plămadă, Vas. Nicolae, Giuricici, Lazea
Antrenor: Bogdan Andone
Chindia: I. Popescu - D. Ciobotariu, Vătavu, Acasandrei, Martac - Jurj, Rogoveanu, L. Mihai, Crinel Stoica - Cherchez (cpt.), D. Florea
Rezerve: Meilă - Nisipeanu, Dumitraşcu, Cr. Neguţ, Morariu, Licu, Pencea
Antrenor: Nicolae Croitoru

Sursa foto: Digi Sport