Site oficial
A.F.C. Chindia

Liga a II-a se reia sâmbătă

20342723022018_33CCCBC5-353B-4F51-A38F-F80C15ACAFBF.jpeg

Liga a II-a se reia sâmbătă

23 februarie 2018
Chindia Târgoviște reîncepe sâmbătă drumul către promovarea în Liga 1. Băieții noștri vor susține în deplasare primul joc după pauza competițională. Cu o formulă ușor schimbă, dar cu aceleași obiective bine stabilitate, echipa târgovișteană întâlnește în acest weekend un adversar dificil, dar nu de neînvins - ASU Poli Timișoara. Partida se va disputa pe stadionul din Timișoara, cu începere de la ora 12.00, fiind transmisă în direct de Digi Sport. 

“Cred că va fi un derby al etapei. Se anunță un joc foarte dificil, împortiva unei echipe foarte bune, ce are susținerea unei galerii extraordinare. În această iarnă au avut parte de o campanie de transferuri foarte importante. Se anunță un meci disputat.”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Chindiei pentru site-ul clubului. 

În tur, Chindia s-a impus cu 2-0 pe Eugen Popescu, reușind, de asemenea, să câștige în ultimele jocuri directe pe care le-a avut cu echipa din Timișoara. ASU Poli este în prezent pe poziția a V-a a clasamentului, la 6 puncte distanță de formația noastră. 

Hai, Chindia!