Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia aduce întăriri!

22114206022018_864A05D2-11F8-4DF8-9624-0A968F86CB0A.jpeg

Chindia aduce întăriri!

6 februarie 2018
Chindia Târgoviște a reușit să efectueze două transferuri extrem de importante în ultima săptămână! Echipei noastre i s-au alăturat doi fotbaliști importanți, hotărați să ajute gruparea dâmbovițeană să promoveze în primul eșalon. 

Târgovișteanul Daniel Constantin Florea a hotărât să își continue cariera în orașul natal, urmând să evolueze pentru echipa sa de suflet. La 29 de ani, Florea a fost campion al României cu Astra Giurgiu, echipă la care a jucat în 2016 și în cupele europene. Acesta vine de la rivala UTA Arad, fiind principalul marcator al ardelenilor din acest sezon. De-a lungul carierei, a mai trecut pe la echipe precum Farul Constanța, Callatis Mangalia, Delta Tulcea și Astra Giurgiu. Florea a fost adus la Târgoviște pentru a întări ofensiva Chindiei și pentru a pune umărul la promovarea echipei noastre în Liga 1. 

Un alt fotbalist cu care oficialii clubului nostru au reușit să bată palma este Daniel Rogoveanu. Acesta este un mijlocaș de 21 de ani venit de la Concordia Chiajna. Originar din Filiaș, noul jucător al Chindiei și-a început cariera profesionistă în anul 2014, la FC Olt Slatina. 

La urmăm un călduros bun venit noilor jucatori ai Chindiei și le dorim cât mai multe realizări alături de noua echipă. 

Baftă, băieți! Hai, Chindia!