Site oficial
A.F.C. Chindia

2017 încheiat pe podium!

19274910122017_6-5.jpg

2017 încheiat pe podium!

10 decembrie 2017
Chindia Târgoviște încheie 2017 pe podium! Echipa noastră a reușit să învingă în ultimul meci disputat pe teren propriu din acest an, împotriva formației Pandurii Târgu Jiu. Singurul gol al meciului a fost înscris de Cristian Neguț, în minutul 6 al partidei. Ciobotariu a trimis mingea în careul advers, iar centrarea sa a ajuns perfect la Neguț, coborât din linia a doua, care a trimis mingea direct în poartă. 

Până la finalul partidei, ambele echipe au avut ocazii de gol notabile, însă niciuna nu s-a concretizat. Scorul a rămas 1-0 pentru băieții noștri care își consolidează poziția a treia din clasament, un loc ce duce direct la barajul de promovare în Liga 1.

Fostul tehnician al Chindiei, târgovișteanul Adrian Bogoi, aflat în prezent pe banca pandurilor nu a reșit să obțină niciun punct în meciul disputat în orașul natal, acesta fiind la al șase-lea insucces consecutiv de când se află la cârma echipei. 

6, respectiv 7 puncte sunt între Chindia și primele două clasate. O diferență ce poate fi categoric recuperată în cele 17 etape rămase de jucat până la finalul sezonului. Urmează o pauză destul de lungă în fotbalul românesc. Teoretic, Liga a II-a ar trebui să se reia din ultimul weekend al lunii februarie, dată ce poate fi modificată în cazul în care condițiile meteo vor fi neprielnice. 

Vă invităm să rămâneți aproape de site-ul oficial al clubului. În săptămâna următoare vom prezenta un bilanț al rezultatelor echipei, realizat până la finalul acestui an. De asemenea vom publica declarații și concluzii oferite de conducătorii și antrenorii formației nostre. 

Bravo, băieți! Hai, Chindia!