Site oficial
A.F.C. Chindia

Spectacol la derby-ul etapei

20554918112017_2DCE776D-D49E-44CC-A1F7-0467A7F5CA35.jpeg

Spectacol la derby-ul etapei

18 noiembrie 2017
Chindia Târgoviște și Dunărea Călărași au remizat în derby-ul etapei a XVIII-a, desfășurat sâmbătă la prânz pe stadionul Eugen Popescu. S-a terminat 2-2, după un joc extrem de spectaculos, în care ambele formații au etalat un fotbal frumos, aplaudat de cei peste 3 mii de oameni prezenți în tribunele stadionului municipal. 

Jocul de astăzi a avut toate ingredientele unui derby veritabil, fiind extrem de disputat, fiecare echipă dorind să-și respecte blazonul. Chindia s-a văzut condusă încă din minutul 10 al disputei, în urma golului înscris de Mezu. Chiar și așa, băieții noștri au reușit să întoarcă rezultatul până la pauză. Golgeterul Cristi Cherchez a reușit dubla, în urma unor lovitirui de la 11 metri, iar Chindia a intrat la vestiare în avantaj, dar și cu un om în minus. Neicuțescu a văzut al doilea galben de la arbitru după o eroare a atacantului târgoviștean. Acesta a intrat în teren fără ca centralul să-i permită acest lucuru, fiind astfel sancționat. 

Inferioriatatea numerică s-a resimțit în jocul echipei noastre în partea secundă. Călărașiul a reușit să restabilească egalitatea în minutul 79 prin Drăghiceanu. În ultima parte a jocului ambele formații s-au concentrat mai mult pe defensivă, lipsind ocaziile de ambele părți. 

Astfel, Dunărea reușește să-și păstreze avantajul de 4 puncte față de echipa noastră, iar Chindia rămâne neînvinsă de 12 etape, consolidându-și astfel locul 3. În proporție de 90%, băieții noștri vor termina anul 2017 pe podium.

Hai, Chindia!

Foto: Cătălin Clopotaru