Site oficial
A.F.C. Chindia

Derby pe Eugen Popescu

19495717112017_3EDE0B92-13A1-47B4-89C1-AB065B74F40D.jpeg

Derby pe Eugen Popescu

17 noiembrie 2017
Stadionul Eugen Popescu din Târgoviște va găzdui sâmbătă meciul etapei a XVIII-a din cadrul Ligii a II-a. Chindia Târgoviște și Dunărea Călărași sunt, în acest, moment echipele momentului în eșalonul secund, reușind o serie impresionantă de meciuri fără înfrângere. Băieții noștri au ieșit neînvinși din 11 partide consecutive, în timp ce adversarii din weekend nu au mai simțit gustul eșecului de 14 meciuri. 

Astfel, se anunță un joc extrem de disputat la Târgoviște, la sfârșitul acestei săptămâni. Victoria este singura variantă pentru Chindia, care nu are voie să facă vreun pas greșit în această etapă. Dacă va strânge toate cele 3 puncte, echipa noastră se va duce la un singur punct în spatele Călărașiului. De asemenea, în cazul în care Mioveniul va pune "piedică" lui AFC Hermannstadt, doar două puncte ne vor mai despărți de primul loc, ocupat în prezent de echipa din Sibiu.  De asemenea, o remiză nu ar mulțumi pe niciuna dintre formații. 

În trecut, cele două grupări s-au mai întâlnit doar de două ori, împărțindu-și victoriile. Sâmbătă, suportul dumneavoastră va fi esențial, băieții au nevoie de încurajările publicului târgoviștean pentru a ne bucura cu toții la finalul meciului de o victorie. Așadar, sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 12.00, vă așteptăm la Stadionul Eugen Popescu! Dacă nu vă aflați în oraș, puteți urmări live partida pe postul Digi Sport. 

HAI, CHINDIA!