Site oficial
A.F.C. Chindia

Antrenament cu publicul

12534610112017_C6F3F738-0AF9-4348-A5EF-B06BE1E0E3C3.jpeg

Antrenament cu publicul

10 noiembrie 2017
Chindia Târgoviște s-a distrat cu modesta CS Balotești, în meciul disputat miercuri la prânz pe Stadionul Eugen Popescu. Băieții noștri au învins cu 4-1, după o partidă controlată în totalitate. După doar 20 de minute tabela indica 3-0 în dreptul târgoviștenilor, iar ce a urmat a fost doar spectacol oferit publicului venit la stadion să-și susțină favoriții. 

Golgeterul Cristi Cherchez a deschis scorul după un minut și jumătate de joc, profitând de o eroare a defensivei adverse. Pe lista marcatorilor a apărut și tânărul Denis Cibotariu. Acesta a înscris în minutul 11 după o centrare perfectă a căpitanului Honciu, cel din urmă înscriind în urma unui penalty scos de Neguț, în minutul 17. Neguț a fost și cel care a înscris ultimul gol al Chindiei din acest joc, în minutul 58, după o serie spectacoluasă de ocazii avute la poarta adeversă. Oaspeții noștri au reușit golul de onoare printr-o gafă majoră a lui Denis Ispas. "Pătrarul" târgoviștean a încercat să trimită mingea înapoi în propriul careu, însă Nica a profitat de neatenția acestuia, a sprintat și a reușit să înscrie, încheindu-i astfel seria de meciuri fără gol primit a portarului nostru, Iustin Popescu. 

Indiferent de scor, Chindia mai pune o victorie în clasament și își consolidează poziția a treia, cu 34 de puncte. Lider este AFC Hermannstadt cu 37 de puncte, iar poziția secundă este ocupată de Dunărea Călărași, care a adunat doar 2 puncte în plus față de băieții noștri. Derby-ul pentru poziția secundă se va da etapa viitoare, pe 18 noiembrie, începând cu ora 12.00 la Târgoviște, pe Stadionul Eugen Popescu, meciul fiind transmis in direct pe Digi Sport. Până atunci, târgoviștenii mai au un hop de trecut: FC Afumați, o echipă aparent incomodă din Liga a II-a. Meciul debutează sâmbătă, la ora 11.00, pe terenul echipei din Iflov și va fi transmis în direct de Telecom Tv.

Suntem alături de băieții noștri! 
Hai, Chindia!