Site oficial
A.F.C. Chindia

Derby la Sibiu

17362403112017_Meci Bun Sibiu.jpg

Derby la Sibiu

3 noiembrie 2017
Duminică, 5 noiembrie, începând cu ora 11.30, pe Stadionul Municipal Sibiu, este programat derby-ul etapei cu numărul 15 a Ligii a II-a. Echipa noastră, Chidia Târgoviște va întâlni echipa locală, FC Hermannstadt, actualul lider al campionatului. 

Se anunță un meci extrem de dificil pentru băieții noștri, împortiva unui adversar puternic, ce a revenit în forță după 6 ani în eșalolul secund. Uitându-ne peste statistică, observăm că ambele formații sunt neînvinse în ultimele 10 partide disputate în campionat și Cupa României. Cu toate acestea, în ultimele 4 meciuri, sibienii au remizat de două ori, cu ASA Târgu Mureș, respectiv FC Argeș, în timp ce echipa noastră a reușit să lege 4 victorii consecutive în campionat, ultimul egal fiind înregistat pe terenul aceleiași FC Argeș. Chindia stă mai bine și la golaveraj: 33 de goluri marcate și doar 6 primite în 14 etape, față de 24 marcate și 9 primite de echipa din Transilvania. 

Așadar, statistic vorbind, Chindia arată mai bine decât FC Hermannstadt, iar starea de spirit din interiorul echipei și determinarea pot face diferența în această partidă. Suntem alături de băieții noștri și le dorim multă baftă în deplasarea de la Sibiu. Partida va fi televizată pe Digi Sport. 

HAI, CHINDIA!  

Sursă foto: Facebook FC Hermannstadt