Site oficial
A.F.C. Chindia

Meci important pentru băieții noștri

12420329102017_39376CC6-DD26-4520-8087-FE7B5906FF72.jpeg

Meci important pentru băieții noștri

29 octombrie 2017
Astăzi, începând cu ora 15, la Stadionul “Eugen Popescu” este programat meciul dintre echipa noastră, Chindia Târgoviște și CS Mioveni. Testul din această după-amiază este foarte important pentru târgovișteni, deoarce un rezultat pozitiv îi va ajuta pe băieți să-și consolideze poziția de pe podium. 

Cele două echipe și-au împărțit victoriile în meciurile directe pe care le-au disputat din 2015 și până în prezent. Mioveniul a reușit să obțină toate punctele în ambele întâlniri pe care le-a avut cu Chindia în sezonul trecut, acesta fiind un motiv în plus de motivație pe care băieții noștri îl au în meciul de astăzi. O victorie și în meciul de la Sibiu de săptămâna viitoare, dar și un pas greșit făcut de Brăila, ar trimite Chindia pe prima poziție în Liga a II-a. 


Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion pentru a vă susține favoriții și a-i fericita pentru parcursul de excepție pe care l-au realizat. Băieții noștri merită toată susținerea și încrederea dumneavoastră. Vă invităm să ne bucurăm împreună de victorie! 

HAI, CHINDIA!