Site oficial
A.F.C. Chindia

Perioadă de foc pentru Chindia

10553519092017_maxresdefault.jpg

Perioadă de foc pentru Chindia

19 octombrie 2017
Pentru Chindia Târgoviște urmează o perdioadă extrem de încărcată, cu meciuri atât în campionat, cât și în Cupa României. Băieții noștri vor avea de disputat trei partide în opt zile, în compania unor adversari extrem de puternici. 

Primul duel de foc este programat sâmbătă, 21 octombrie, pe terenul formației Academica Clinceni. Adversara din weekend este vecina Chindiei de clasament, cele două formații fiind despărțite de doar două puncte. Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe s-a consumat în luna martie a acestui an. În acel meci Chindia învingea Clinceniul cu 3-1, chiar pe Eugen Popescu, grație unei duble reușite de George Honciu. 

Patru zile mai târziu, pe 25 octombrie, băieții noștri vor reveni pe Stadionul Clinceni. La jumătatea săptămânii viitoare, de la ora 14.30 este programat jocul din șaisprezecimile Cupei României, împortiva grupării din județul Ilfov. Ca un amănunt interesant, Chindia a mai întâlnit Academica în Cupă, într-un meci disputat în septembrie 2014. Rezultatul final a fost de partea băieților noștri care s-au calificat în șaisprezecimi. 


Weekend-ul viitor, favoriții noștri vor reveni pe Eugen Popescu pentru derby-ul cu Mioveni. Duminică, 29 octombrie,de la ora 11.30 suporterii târgovișteni sunt invitați la stadion pentru a-i susține pe băieți într-un alt test dificil. Meciul va fi transmis în direct. 


HAI, CHINDIA!