Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia o învinge pe Metaloglobus

20163514102017_Chindia Metaloglobus.jpg

Chindia o învinge pe Metaloglobus

14 octombrie 2017
Chindia Târgoviște a făcut instrucție cu Metaloglobus București! Echipa noastră i-a administrat un categoric 3-0 formației din capitală, în urma unui joc pe care l-a controlat în totalitate. 

Băieții noștri au deschis scorul încă din minutul 2, atunci când căpitanul Georgian Honciu a înscris cu sânge rece din fața porții, în urma unei centrări perfecte a lui Ciubotariu. Golgeterul Cristi Cherchez a majorat diferența în minutul 33, după o acțiune iscată de o greșeală mare a defensivei echipei adverse. Până la pauză, Chindia a mai avut ocazia să înscrie, însă golul trei a venit în repriza a doua. Nisipeanu a făcut 3-0 în mintul 58, după un contraatac finalizat superb de "nouarul" târgoviștean. 

Văzând că meciul se desfășura la o singură poartă, tehnicianul târgoviștean a hotărât să îi introducă în teren și pe cei doi juniori crescuți de Chindia Târgoviște ce au făcut pasul spre echipa de seniori vara aceasta. Andrei Șerban și Adrian Ioniță, ambii născuți în 2000, au prins minute bune în confruntarea cu Metaloglobus, dovedindu-și potențialul fantastic. 

Chindia nu a mai primit gol de șapte meciuri și traversează o perioadă excelentă. Băieții noștri se pregătesc pentru câteva meciuri de foc, ce se vor disputa în săptămânile următoare.  Sâmbătă, 21 octombrie și miercuri, 25 octombrie se vor deplasa la Clinceni, acolo unde vor întâlni echipa locală, Academica. Primul meci va conta în campionat, iar al doilea, în Cupa României. Pe 28 octombrie, echipa noastră va juca acasă cu Mioveni, iar în primele zile din noiembrie, Chindia se va deplasa la Sibiu pentru derby-ul cu puternica AFC Hermannstadt. 

Hai, CHINDIA!!!