Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia și-a aflat adversara din Cupă

20024311102017_chindia-targoviste-academica-clinceni-4.jpg

Chindia și-a aflat adversara din Cupă

12 octombrie 2017
Academica Clinceni! Aceasta este echipa pe care Chindia Târgoviște o va întâlni în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Tragerea la sorți a avut loc astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal. Formația noastră se afla în urna B și avea șanse foarte mari să întâlnească un adversar puternic din Liga 1, precum FCSB, Dinamo, Viitorul Constanța, CFR Cluj sau Astra Giurgiu. Deoarece urna în care Chindia a fost repartizată conținea 18 nume de echipe, iar urna A doar 14, 4 echipe din urna B aveau să se grupeze între ele, pentru a rezulta alte două jocuri. În acest mod băieții pregătiți de Nicu Croitoru au ajuns să întâlnească chiar vecina de clasament, Academica Clinceni. Meciurile se vor disputa pe terenul echipei care a ajuns într-o etapă superioară a competiției anul trecut, în speța dată,, pe terenul adversarei noastre. 

Cele două echipe se vor întâlni de două ori în câteva zile: sâmbătă, pe 21 octombrie, duelul se va da în campionat, în cadrul etapei a XIII-a, iar la jumătatea sâptămânii viitoare se va consuma meciul din Cupa României. Partidele ar urma să se programeze pe 24, 25 sau 26 octombrie, de la orele 14.30. Ora de începere poate fi modificată la meciurile ce vor fi transmise de televiziuni. 

Academica Clinceni este un adversar redutabil, cele două întâlniri urmând a fi tratate cu maximă seriozitate de către băieții noștri. Dacă vor bate Clinceniul, târgoviștenii vor accede în optimile de finală ale Cupei, performanță pe care au mai atins-o în 2013, dar vor reuși să își consolideze și poziția din clasament. 

HAI, CHINDIA!