Site oficial
A.F.C. Chindia

Cartonașul roșu primit de Iacob, anulat de Comisia de Disciplină și Etică

15432107102020_Screenshot_20201007_142549.jpg

Cartonașul roșu primit de Iacob, anulat de Comisia de Disciplină și Etică

7 octombrie 2020
Comisia de Disciplină și Etică a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis astăzi, la solicitarea clubului nostru și cu acordul Comisiei Centrale de Arbitri, anularea cartonașului roșu primit eronat de Paul Iacob în minutul 59 al jocului de la Botoșani. Clubul nostru îi mulțumește lui Andrei Patache pentru spiritul de fair-play de care a dat dovadă, acesta recunoscând după meci că a fost lovit de coechipierul său Alin Șeroni, și nu de jucătorul nostru, Paul Iacob. Îi dorim însănătoșire grabnică și să revină cât mai repede pe terenul de joc.