Site oficial
A.F.C. Chindia

Acreditări de presă pentru Chindia - AFC Hermannstadt

09050615092020_Ovidiu Pitan-Diego Fabbrini_9058.jpg

Acreditări de presă pentru Chindia - AFC Hermannstadt

15 septembrie 2020
    Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul Chindia - AFC Hermmanstadt, din etapa a IV-a a Ligii I, programat vineri, 18 septembrie, la Ploiești (ora 18.00), trebuie să trimită pe adresa de e-mail media@afcchindiatargoviste.ro o solicitare în acest sens până joi, 17 septembrie, ora 12.00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu valabilă pentru anul 2020.

    Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

    Reprezentanții mass-media vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele stadionului Ilie Oană.

    De asemenea, amintim că accesul în zona rezervată presei se va face în baza unor badge-uri speciale. Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată pe site-ul nostru în cursul zilei de joi.
    Vă mulțumim pentru înțelegere!