Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia invincibilă!

20343607102017_chiindia4-4-685x420.jpg

Chindia invincibilă!

7 octombrie 2017

Chindia Târgoviște este invincibilă de cinci etape! Echipa pregătită de Nicu Croitoru a trecut și de Sportul Snagov, în urma partidei disputată pe Eugen Popescu, ce a contat pentru etapa a XI-a a Ligii a II-a. S-a terminat 1-0 pentru târgovișteni, în urma autogolului înscris de Lică, în minutul 61. Deși afară ploua torențial, băieții noștri au reușit să-și facă treaba foarte bine, reușind să obțină toate cele trei puncte în urma acestui joc. 


Pe tot parcursul meciului, cele două echipe au oferit ocazii spectaculoase de ambele părți. Cea mai importantă șansă de gol a oaspeților noștri i-a aparținut chiar autorului autogolului. În minutul 41, Lică a șutat la câțiva centimetri de poarta lui Iustin Popescu. Pentru Chindia, cel mai periculos om a fost Marian Vătavu. Fundașul târgoviștean a trimis de două ori în bara transversală, în minutele 70 și 88. Nisipeanu, Stoica și Honciu au fost și ei periculoși la poarta adversă, însă nu au reușit să înscrie. 


Chindia obține astfel 3 puncte foarte importante în economia clasamentului. Băieții noștri rămân, în continuare, pe locul 3 în Liga a II-a, fiind singura echipă care nu a mai primit gol în ultimele 6 meciuri. 


Bravo, băieți! HAI, CHINDIA!!! 

Sursă foto: Ionuț Parghel