Site oficial
A.F.C. Chindia

Acreditări de presă pentru Chindia - FC Voluntari

08313326102019_thumbnail.jpg

Acreditări de presă pentru Chindia - FC Voluntari

4 august 2020
    Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul Chindia - FC Voluntari, din data de 5 august 2020, de la Ploiești (ora 17.00), trebuie să trimită pe adresa de e-mail media@afcchindiatargoviste.ro o solicitare în acest sens în cursul zilei de astăzi, până la ora 21.00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu valabilă pentru anul 2020.

În conformitate cu protocolul de organizare al meciurilor oficiale, emis de către FRF și conform anexei regulamentului media 2019/2020 al LPF, facem următoarele precizări:

Acreditările sunt limitate la un total de 10 persoane la masa presei și 5 acreditări foto. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

Reprezentanții mass-media vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele stadionului Ilie Oană.

De asemenea, amintim că accesul în zona rezervată presei se va face în baza unor badge-uri speciale. Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată pe site-ul nostru luni după-amiază. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!