Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia joacă în weekend la Pitești

18403328092017_IMG_4601-696x647.jpg

Chindia joacă în weekend la Pitești

FC Argeș - Chindia Târgoviște, sâmbătă, de la ora 11

28 septembrie 2017
Etapa a X-a a Ligii a II-a propune o partidă foarte interesantă, unde echipa noastră, Chindia Târgoviște, va întâlni fosta prim-divizionară, FC Argeș. Meciul este programat sâmbătă, 30 septembrie, cu începere de la ora 11.00. 

Ultimul meci direct dintre cele două formații s-a consumat pe 5 octombrie, anul trecut, în Cupa României. Pe acea vreme, băieții noștri reușeau să se impună în fața echipei din Pitești cu 4-1, trecând în faza șaisprezecimilor de finală. 

Alt amănunt important este acela că trupa pregătită de Nicole Croitoru este neînvinsă și fără gol primit în ultimele trei etape. FC Argeș vine după o victorie la limită reușită etapa trecută, 1-0 cu Sportul Snagov, dar și după două rezultate negative. Ultimul dintre acestea a fost înregistrat chiar în fața Brăilei, scor final 3-1, echipa pe care Chindia Târgoviște a învins-o cu 2-0 în runda trecută. 

Astfel, băieții noștri merg ca și favoriți în disputa de pe Nicolae Dobrin. În speranța că toate calculele hârtiei se vor potrivi și în teren, le dorim mult succes și îi așteptăm acasă cu toate cele 3 puncte. 

HAI, CHINDIA!