Site oficial
A.F.C. Chindia

Acreditări de presă pentru Chindia - Politehnica Iași

10044224062020_Denis Ventura(19)_9616.jpg

Acreditări de presă pentru Chindia - Politehnica Iași

24 iunie 2020
    Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul Chindia - Politehnica Iași, din data de 27 iunie 2020, de la Ploiești (ora 15.30), trebuie să trimită pe adresa de e-mail media@afcchindiatargoviste.ro o solicitare în acest sens până vineri, 26 iunie, ora 12:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu valabilă pentru anul 2020.

În conformitate cu protocolul de organizare al meciurilor oficiale, emis de către FRF și conform anexei regulamentului media 2019/2020 al LPF, facem următoarele precizări:

Acreditările sunt limitate la un total de 10 persoane la masa presei și 5 acreditări foto. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

Reprezentanții mass-media vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele stadionului Ilie Oană.

De asemenea, amintim că accesul în zona rezervată presei se va face în baza unor badge-uri speciale. Lista jurnaliștilor acreditați va fi publicată vineri după-amiază.

Vă mulțumim pentru înțelegere!