Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia se ține bine!

19384724092017_MECI.jpg

Chindia se ține bine!

Victorie superbă obținută de târgovișteni

24 septembrie 2017
Ultimul meci al etapei a noua din cadrul Ligii a II-a  a adus față în față echipele Chindia Târgoviște și Dacia Unirea Brăila. Partida a debutat la ora 11.00, pe Stadionul Eugen Popescu, fiind privită pe viu de peste două mii de suporteri târgovișteni care și-au susținut favoriții până la final. 

Chindia a făcut spectacol în partida cu Brăila, reușind un nou rezultat pozitiv, ce menține echipa in fruntea clasamentului.  Omul meciului de duminică a fost Alin Nisipeanu. "Nouarul" Chindiei a fost on-fire, contribuind decisiv la victoria echipei sale cu un gol și o pasă de gol. 

Încleștarea de pe Eugen Popescu a început cu băieții lui Nicu Croitoru periculoși în atac, amenințând serios poarta apărată de Olaru. În minutul 15 al primei reprize, Nisipeanu reușește să deschidă scorul după o fază superbă pe contra-atac pornită de Crinel Stoica. Acesta a centrat în careu pentru Cristi Cherchez care a lăsat în spate pentru șutul decisiv al lui Nisipeanu. Replicile brăilenilor nu au întârziat să apară, aceștia încercând să dea năvală la poarta lui Iustin Popescu. Tabela s-a modificat, însă, tot în favoarea băieților noștri. În minutul 32, același Nisipeanu recuperează o minge la jumătatea terenului, sprintează până în careul advers și pasează decisiv pentru prietenul său, Cristi Cherchez, care înscrie fără probleme. 

În repriza a doua brăilenii au fost mai prezenți în joc și au încercat să întoarcă rezultatul, însă ratările lor erau completate de cele ale jucătorilor pregătiți de Nicu Croitoru, care au trecut de mai multe ori pe lângă gol. 

Victorie superbă pentru Chindia, care este pe locul 4 în clasament, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 3, Ripensia Timișoara, cea din urmă având golaverajul mai bun. Etapa viitoare, băieții noștri vor întâlni FC Argeș, meciul fiind programat sâmbătă, 30 septembrie. 

Vezi aici meciul dintre Chindia Târgoviște și Dacia Unirea Brăila! CLICK