Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia - Sepsi, astăzi, ora 17.30

09123008032020_sepsi-chindia-008.jpg

Chindia - Sepsi, astăzi, ora 17.30

8 martie 2020
    Echipa noastră va juca astăzi cu Sepsi, la Ploiești, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I. În sezonul regular, roș-albaștrii au câștigat doar un punct cu Sepsi, 0-0 pe Ilie Oană și 1-3 la Sf. Gheorghe. Revin în lot Florea, Yameogo și Rață, dar rămân indisponibili Liviu Mihai, Ivancic și Aioani. Jocul a fost prefațat printr-o conferință de presă la care au participat antrenorul principal Viorel Moldovan și președintele clubului nostru, Marcel Ghergu. 

Marcel Ghergu: Indiferent de ce se va întâmpla la vară, Chindia va rămâne un club curat. Am încredere în jucători că vom rămâne în Liga I și vom reveni acasă. Sunt mulți care comentează și încearcă diverse lucruri. Știu numele, dar îi mai las un pic. Au apărut tot felul de zvonuri că Aioani nu ar mai fi jucătorul nostru. Vorbele au plecat de la un membru al unei Comisii a AJF Dâmbovița. Sunt niște inepții!

Viorel Moldovan: La Sibiu am făcut un meci execrabil. Nu înțeleg ce s-a întâmplat. Trebuie să arătăm altfel duminică. Revin Yameogo, Florea și Rață. Yameogo a fost internat după o răceală, Florea abia acum s-a recuperat după accidentarea din Antalya. Piftor e cu semnul întrebării. În scurt timp va reveni și Aioani.

    Biletele costă 15 lei la Tribuna I și 20 lei la Tribuna 0 și, începând cu ora 12, vor putea fi achiziționate doar de la stadionul din Ploiești. Doamnele și domnișoarele au intrarea gratuită, urmând să primească invitații la porțile arenei Ilie Oană.