Site oficial
A.F.C. Chindia

Tot ce trebuie să știi despre meciul ASA - Chindia

18122215092017_IMG_3995-696x508.jpg

Tot ce trebuie să știi despre meciul ASA - Chindia

15 septembrie 2017
Chindia Târgoviște își va măsura forțele cu fosta prim divizionară ASA Târgu Mureș, luni, 18 septembrie, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport. 

Mureșenii ocupă poziția secundă în clasament, fiind la doar 2 puncte de liderul AFC Hermannstadt, în timp ce echipa noastră se află pe locul 4, cu 13 puncte, la 3 puncte distanță de ASA și la 5 față de liderul din Sibiu.  

Disputa de luni a fost considerat de specialiști derby-ul rundei a VIII-a, cele două echipe fiind adevărate pretendente la promovare. Cu toate acestea, se pare că adversara Chindiei de luni trece prin câteva probleme manageriale delicate. Jucătorii sunt neplătiți de luni bune, iar o parte dintre aceștia au refuzat să se antreneze sau chiar să părăsească echipa. 

Chiar și așa, băieții lui Nicu Croitoru vor aborda această partidă cu multă seriozitate, dorind să obțină maximum de puncte din confruntarea cu transilvănenii. Nici în ograda noastră lucrurile nu sunt"roz".  Tehnicianul târgoviștean nu se va putea baza nici luni pe serviciile căpitanului Georgian Honciu, acesta fiind, în continuare, accidentat. 

Chindia și ASA sunt la prima confruntare directă, iar rezultatul final va fi extrem de important pentru ambele echipe, în contextul schimbării poziției din clasament.