Site oficial
A.F.C. Chindia

CFR Cluj - Chindia, astăzi, ora 20.30

09185622112019_chindia-cfr-43.jpg

CFR Cluj - Chindia, astăzi, ora 20.30

22 noiembrie 2019
Roș-albaștrii vor întâlni astăzi, ora 20.30, campioana României, într-un joc care deschide practic etapa a 17-a a Ligii I. Meciul este programat la Cluj-Napoca, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. 
Confruntarea cu CFR (1-4 în tur) a fost prefațată de oficialii clubului nostru într-o conferință de presă la care au participat antrenorul principal, Viorel Moldovan, și doi dintre jucători, Vadim Rață și Andrei Dumiter. 

Câteva dintre declarații: 

Viorel Moldovan: Avem la dispoziție tot lotul, mai puțin Mihai Voduț și Josip Ivancic, primul accidentat, celălalt suspendat. Ne așteaptă un joc foarte dificil, împotriva campioanei României, cu un parcurs excepțional în Europa League. Îi felicit pe cei de la CFR, ne-am pregătit ca atare pentru a obține punct sau puncte, chiar dacă întâlnim o echipă de mare valoare. Sunt convins că vor alinia cel mai bun unsprezece, în perspectiva meciului cu Lazio. Este o mândrie să joci împotriva unor adversari precum CFR. Mergem să jucăm un fotbal de calitate și să obținem ceva de la acest joc. Am nevoie de o echipă nervoasă, în sensul bun al cuvântului. Să ardă flacăra, să mergem înainte.

Vadim Rață: Întâlnim o echipă cu un lot bun, cu jucători care știu să valorifice greșelile adversarilor. Mergem la Cluj să le facem o surpriză. Avem nevoie de puncte. Au mai rămas puține meciuri până se termină prima fază a campionatului. Nu mi-a fost frică de Franța, de ce să îmi fie de CFR? Sunt tot oameni. Ne propunem să facem un joc bun. Pe Stade de France nici nu am realizat cum am dat golul, în primă fază. Eram copleșit de emoții. A fost momentul vieții mele, de când m-am apucat de fotbal. La Târgoviște am primit o șansă, m-a ajutat mult să progresez.

Andrei Dumiter: Suntem încrezători după ultimele două jocuri, cu U Craiova și cu FCSB, echipe apropiate ca valoare cu CFR.  Ne jucăm șansa noastră. Nu este despre ei și ce fac ei, ci de jocul nostru. Dacă avem atitudine și ne facem jocul, sunt convins că putem scoate un rezultat bun.

CFR - Chindia va fi televizat de Digi, Look și Telekom Sport. Următorul meci oficial al echipei noastre e programat de Ziua Națională, duminică, 1 decembrie, ora 16.00, la Ploiești, cu Academica Clinceni. 

Foto: Marius Tudor