Site oficial
A.F.C. Chindia

Totul pentru victorie

08083019102019_20191018_141549-e1571402417214.jpg

Totul pentru victorie

19 octombrie 2019
AFC Chindia Târgoviște a prefațat jocul cu FCSB (duminică, ora 20.30, la Ploiești, în etapa a 13-a a Ligii I) printr-o conferință de presă la care au participat antrenorul Viorel Moldovan și doi dintre jucătorii noștri, Marian Aioani și Alin Dudea. Băieții vin după o serie excelentă, trei victorii la rând fără gol primit și, foarte important, nu există probleme de lot în perspectiva jocului cu FCSB. 
Iată o sinteză a declarațiilor din conferința de presă găzduită vineri de Hotelul Nova:

Viorel Moldovan: Este un joc foarte important pentru noi. Ne-am pregătit foarte bine, ne dorim toate cele trei puncte. La finalul acestui sezon regulat sperăm să acumulăm cât mai multe puncte pentru a ne îndeplini obiectivul, calificarea în play-off. Toți jucătorii sunt apți, am de unde alege. Sper să fiu inspirat ca și până acum pentru a face alegerile corecte. Nu am pierdut, ca antrenor, cu FCSB, pentru că nu am jucat cu ei până acum. Cu Steaua este altă poveste. 

Alin Dudea: FCSB este o echipă importantă a Ligii I, care se bate an la titlu. Jucăm toate meciurile la victorie și ne dorim cu toții un succes duminică. 

Marian Aioani: Sperăm să facem un joc cât mai bun și să ieșim sănătoși de pe teren. Fac un apel, pe această cale, ca suporterii să umple stadionul și să ne susțină din primul și până în ultimul minut, așa cum au făcut-o și la meciurile trecute. 

Conferința de presă poate fi urmărită, integral VIDEO, pe pagina oficială de Facebook a clubului nostru, accesând acest link

Foto: Horia Marin