Site oficial
A.F.C. Chindia

Ne-am luat revanșa!

09034508102019_voluntari-chindia-45.jpg

Ne-am luat revanșa!

8 octombrie 2019
    Roș-albaștrii s-au impus cu 1-0 la Voluntari, pe terenul ultimei clasate, și au urcat până pe locul al 9-lea în clasamentul Ligii I, la un punct de ultima poziție care asigură accesul în play-off. Băieții noștri au controlat prima repriză, la finalul căreia au intrat în avantaj, după autogolul lui Rodriguez (32). Anterior, Neguț trimisese peste (10), cu poarta goală, după o fază de manual. La reluare, Ivancic a trecut pe lângă 2-0, iar în defensivă Aioani a securizat din nou buturile, pentru al patrulea joc consecutiv fără gol primit. 
    A ieșit victorie, una extrem de importantă în economia clasamentului, dar și revanșă, după barajul din 2018 pierdut, spunem noi, nemeritat. De notat că suporterii noștri au plătit 20 de lei pentru un tichet în sectorul lor, în condițiile în care prețul pentru cei ai gazdelor a fost 10 lei (!). 
    Urmează meciul cu FCSB, pe 20 octombrie, ora 20.30, la Ploiești, unde, cu tribunele pline, putem obține a patra victorie consecutivă în campionat.

VOLUNTARI: Mitrev – C. Costin, Julio, I. Balaur, A. Vlad – Căpățână, Gorobsov (84 Harrer), Laidouni – I. Gheorghe (60 Mățan), C. Țîră, Ebralidze (72 Benzar). Antrenor: C. Bergodi

CHINDIA: Aioani – Martac, Pițian, Leca, Neciu (67 Novac) – Ivancic (61 Dumitrașcu), Rață (75 Voduț), Bic, Neguț – Dumiter, D. Florea. Antrenor: V. Moldovan