Site oficial
A.F.C. Chindia

Moral bun pentru meciul cu FC Voluntari

16090705102019_71495229_1246478772191257_7631201795934519296_o.jpg

Moral bun pentru meciul cu FC Voluntari

5 octombrie 2019
Jocul de luni a fost prefațat printr-o conferință de presă de antrenorul echipei noastre, Viorel Moldovan, și de doi dintre fotbaliști, Denis Dumitrașcu și Vadim Rață. Meciul din etapa a 12-a a Ligii I este programat luni, ora 18.00, pe stadionul Anghel Iordănescu (Voluntari).
Iată cele mai importante declarații:

Viorel Moldovan: "Urmează un meci extrem de dificil, practic cel mai greu de până acum în Liga I. Întâlnim o echipă într-o situație disperată, în mare căutare de puncte. Ei vin după un joc de calitate cu Dinamo. Nu meritau sa piardă. Știu din experiența proprie ce înseamnă să fii într-o asemenea situație. I-am pus în garda pe băieți. Să nu credem că suntem liniștiți după ultimele rezultate, toate pozitive. Trebuie sa păstrăm aceeași concentrare și să facem tot posibilul să câștigăm și la Voluntari. Dorim să le mulțumim suporterilor pentru sprijin, îi așteptăm și luni în tribune".

Vadim Rață: "Mergem la Voluntari să câștigăm. Mă bucur că am marcat cu Astra primul meu gol în Liga I în România. E un campionat puternic, cred că am făcut, cu toții, meciuri bune. Sunt un pic dezamăgit că nu a venit convocarea de la naționala Republicii Moldova. Cei de acolo ar trebui să se uite în primul rând la jucătorii care evoluează în campionate străine. Obiectivul meu e să joc cât mai bine și să ajut Chindia să se mențină în prima ligă. Avem lot, suporteri, tot ce ne trebuie".

Denis Dumitrașcu: "Întâlnim luni o echipă într-o pasă proastă, cu șase înfrângeri la rând în campionat. Noi venim după o serie de rezultate pozitive și avem încredere că vom câștiga și acest joc. Îmi doresc să jucăm în play-off acasă la noi, la Târgoviște".