Site oficial
A.F.C. Chindia

Înfrângere cu Hermannstadt

10205026092019_BX7A0893 - Copy.jpg

Înfrângere cu Hermannstadt

26 septembrie 2019
    Echipa noastră a pierdut jocul cu AFC Hermannstadt din 16-imile de finală ale Cupei României, 0-1 pe stadionul Ilie Oană. Într-o formulă aproape complet schimbată față de confruntarea de la Botoșani, roș-albaștrii au dominat cea mai mare parte a jocului, Ivancic și Dumitrașcu ratând șanse importante de gol. 
    De la jumătatea reprizei secunde, Chindia a evoluat în superioritate numerică, după eliminarea lui Vodă (67), cumul de cartonașe galbene. Și cum ocaziile se răzbună, oaspeții au marcat din penalty cu două minunte înainte de finalul celor 90 de minute regulamentare. Sanstos l-a învins pe Aioani, pentru o calificare norocoasă a lui Hermannstadt în optimile competiției.  De consemnat titularizarea lui Ioniță (foto), puști crescut la Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru și prima apariție în tricoul roș-albastru a lui Ivancic, jucător de origine croată, legitimat săptămâna trecută la Chindia.
    Pentru băieții noștri urmează meciul de campionat cu Astra Giurgiu, sâmbătă, ora 19.30, la Ploiești, în etapa a XI-a a Ligii I. 

Chindia: Aioani – C. Dinu, Dudea, Leca, Ioniță – Neguț, Novac, Dumitrașcu, Yameogo (61 Rață) – Voduț, Ivancic (76 Dumiter). Antrenor: Viorel Moldovan.

Hermannstadt: Novo – Vodă, Rimane (63 Niță), I. Stoica, Bușu – Dumitriu, Offenbacher – Jo Santos, Sîntean, Plazonja (50 Yazalde) – Mattia (73 Tătar). Antrenor: Costel Enache.

Foto: Marius Tudor