Site oficial
A.F.C. Chindia

Capul sus!

13474204092017_luceafarul-oradea-chindia-targoviste-18-650x435.jpg

Capul sus!

4 septembrie 2017
Chindia Târgoviște nu a prins cea mai bună zi sâmbătă, la meciul cu Luceafărul Oradea. Băieții noștri au pierdut cu 2-1 meciul de weekendul trecut, în urma unui joc modest pe care toată lumea trebuie să îl uite cât mai repede, deoarece echipa trebuie să lupte în continuare pentru podiumul clasamentului. 

Aruncând o scurtă privire asupra partidei consumată sâmbătă, constatăm un joc al Chindiei fără strălucire, în care jucătorii nu s-au regăsit așa cum o fac de obicei. Orădenii au deschis scorul din penalty, în minutul 25. Liviu Mihai a oferit singura replică a Chindiei în minutul următor, reușind să egaleze. Luceafărul a stabilit scorul final înainte de pauză, Bedea a înscris pentru 2-1 în minutul 43. 


Înfrângere grea care trebuie uitată cât mai repede de băieții noștri. Etapa viitoare, pe Eugen Popescu vine singura echipă din Liga a II-a, care după șase etape nu a cunoscut înfrângerea... Ripensia Timișoara. Suportul dumneavoastră va fi esențial în derby-ul de sâmbătă. O victorie, într-un joc atât de important, ar șterge cu buretele întâmplarea din etapa trecută. Cu încredere și ambiție VOM REUȘI! Hai, CHINDIA! 
Cu declarații și impresii asupra meciului, oferite de staff-ul tehnic și jucători, vom reveni în zilele următoare. 

Sursă foto: bihon.ro