Site oficial
A.F.C. Chindia

AFC Hermannstadt - Chindia, astăzi, ora 18.00

08230801092019_69306351_1220453308127137_4144244343688921088_n.jpg

AFC Hermannstadt - Chindia, astăzi, ora 18.00

1 septembrie 2019
Echipa noastră va juca astăzi la Târgu Mureș cu AFC Hermannstadt, ora 18.00, în etapa a VIII-a a campionatului. În clasament, cele două formații sunt despărțite de un singur punct - Chindia 5p, adversara de astăzi 6p. Hermannstadt va reveni la Sibiu cel mai devreme în luna octombrie, atunci când se preconizează că vor fi finalizate lucrările la gazon. 

Jocul a fost prefațat de oficialii AFC Chindia într-o conferință de presă organizată înaintea plecării spre Târgu Mureș. Au fost prezenți antrenorul principal, Viorel Moldovan, și doi dintre jucători, Mădălin Martac și Daniel Neguț, despre care fostul internațional a declarat că "formează cel mai bun flanc dreapta din Liga I". 

Tehnicianul roș-albaștrilor este optimist în privința jocului de diseară: "Sunt foarte mulțumit de modul cum au decurs antrenamentele în această săptămână. Am văzut implicare totală din partea băieților și sunt încrezător că vom reuși un rezultat bun. Întâlnim o echipă solidă, cu un joc așezat, dar un pic rănită. Am urmărit foarte atent ultimele lor meciuri. Cu Dinamo cred că au pierdut puțin nedrept. Rezultatul este exagerat. Ne dorim foarte mult cele trei puncte și cred că ne vom întoarce cu o victorie de la Târgu Mureș." 

Meciul de la Târgu Mureș, care se va disputa pe stadionul Trans-Sil, va fi televizat de Digi, Look și Telekom. La această partidă vor ajunge și câteva zeci de suporteri ai echipei noastre. 

"Muncim mult la antrenamente, iar când muncești, Dumnezeu te răsplătește" - Daniel Neguț, marcator în ultimele două etape

"Ne gândim cu toții la victorie. Au trecut peste 21 de ani de la ultimul succes al echipei noastre în deplasare în Liga I. Batem duminică și trecem peste Hermannstadt" - Mădălin Martac, integralist în primele șapte etape

FOTO: Jucătorii noștri s-au antrenat sâmbătă seară la Sâncraiu de Mureș, la o bază sportivă administrată de tatăl fostului jucător al Politehnicii Iași Romulus Miclea.