Site oficial
A.F.C. Chindia

Să fie ca în 1998! Chindia - Dinamo, astăzi, ora 19.30

08383716082019_68337699_1576661399167380_3609491967257346048_o.jpg

Să fie ca în 1998! Chindia - Dinamo, astăzi, ora 19.30

16 august 2019
Echipa noastră va întâlni astăzi Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii I și programat la ora 19.30 pe stadionul Ilie Oană (Ploiești). Jocul a fost prefațat cu speranță și încredere de oficialii roș-albaștrilor, într-o conferință de presă organizată la Hotel Nova. Au fost prezenți președintele clubului, Marcel Ghergu, antrenorul principal al echipei, Viorel Moldovan, precum și doi dintre jucători, Cornel Dinu și Alexandru Benga. "Întâlnim o echipă de tradiție, cu istorie multă în spate, care în trecut a reușit să facă performanță, atât pe plan intern, cât și internațional. Acum, din mai multe puncte de vedere multe lucruri sunt similare la ei cu ceea ce avem noi. Sunt două echipe care caută cu disperare puncte, cred că va fi un meci interesant. Sunt foarte optimist că vom reuși să câștigăm acest joc. Aș fi vrut ca noul antrenor al lor să vină după meciul cu noi. Vom vedea ce va reuși să schimbe într-un timp atât de scurt. Mergem deciși să câștigăm acest joc. Trebuie să iasă soarele și pe strada noastră", a vorbit Viorel Moldovan. La rândul lor, jucătorii sunt conectați la această partidă și anunță că e momentul primei victorii din campionat. "Ne așteaptă o partidă grea. Suntem încrezători, deși suferim la capitolul puncte. Jocul ne dă încredere. Putem avea parte de acel declic și să câștigăm acest meci. Fac un apel la suporteri pe această cale, îi așteptăm în număr mare, așa cum au venit și la primele meciuri de la Ploiești", a declarat Alexandru Benga, fotbalist venit în această vară la Târgoviște. "Avem mare nevoie de cele trei puncte. Trebuie să câștigăm. Dinamo e o echipă bună, chiar dacă acum nu stă bine în campionat", am redat cuvintele lui Cornel Dinu, unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei noastre. 
Președintele clubului, Marcel Ghergu, a precizat că până joi la prânz se vânduseră peste 2.500 de bilete, mizând pe un sprijin consistent din partea suporterilor la jocul din această seară. "Sperăm să se umple tribunele 0, I și a II-a și atmosfera să fie una frumoasă, ca și la jocurile cu Viitorul și CFR. Avem încredere că ne vom bucura cu toții la final", a transmis președintele Chindiei.

Chindia - Dinamo va fi televizat de Digi, Look și Telekom TV. Ultima întâlnire directă în Liga I dintre cele două echipe a avut loc pe 7 martie 1998. Chindia s-a impus atunci cu 1-0, grație unui gol marcat în ultimele momente ale jocului de Marian Jilăveanu.

#haiChindia