Site oficial
A.F.C. Chindia

Acreditări de presă pentru Chindia - Dinamo

16451712082019_untitled.png

Acreditări de presă pentru Chindia - Dinamo

12 august 2019
    Jurnaliștii care doresc să participe la partida dintre Chindia Târgoviște și Dinamo, programată vineri, 16 august, ora 19.30, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, sunt rugați să trimită solicitările de acreditare până joi, 15 august, ora 13.00, pe adresa de mail media@afcchindiatargoviste.ro. 
    Așteptăm cereri din partea entităților media, care vor conține: numele și prenumele jurnaliștilor pentru care se solicita acreditari, trustul de presă pe care îl reprezintă, tipul de acreditare (masa presei sau foto) și copie după legitimațiile de serviciu vizate la zi. Acreditările vor fi distribuite în limita locurilor disponibile. 
    Orice solicitare efectuată după termenul amintit mai sus NU va fi luată în considerare. 
    Acreditările vor putea fi ridicate în ziua meciului, vineri, începând cu ora 18.00, exclusiv de la casa de bilete a stadionului Ilie Oană (Ploiești), în baza unui document de identitate. 

    Precizăm, pe această cale, că orice fel de solicitare a instituțiilor mass-media nedeținătoare de drepturi TV/audio (interviuri, prezențe în emisiuni etc) trebuie transmisă la adresa de mail media@afcchindiatargoviste.ro.