Site oficial
A.F.C. Chindia

Astăzi jucăm pe "Ion Oblemenco"

08012528072019_chindia-viitorul-80.jpg

Astăzi jucăm pe "Ion Oblemenco"

28 iulie 2019
    Echipa noastră întâlnește astăzi Universitatea Craiova, în etapa a III-a a Ligii I, într-un joc programat pe stadionul Ion Oblemenco, la ora 18.00. Ultima confruntare directă dintre Chindia și Universitatea, în Bănie, datează din august 1997. La acea vreme oltenii s-au impus cu 4-0. Delegația roș-albaștrilor a plecat de ieri dimineață spre Craiova, cu încredere că deplasarea va aduce punct sau puncte în clasament. "O să fie un meci destul de dificil, cu toții știm acest lucru, întâlnim una dintre cele mai bune echipe ale Ligii I, dar noi suntem optimiști ca o să scoatem un rezultat pozitiv și chiar să câștigam toate cele trei puncte puse in joc", a transmis pentru site-ul nostru Daniel Neguț, unul dintre cei mai buni oameni din meciul cu Viitorul.
    Peste 100 de suporteri ai Chindiei și-au anunțat prezența la Craiova. Cei mai mulți vor face deplasarea cu autoturismele personale, în timp ce un grup va ajunge în Bănie cu un autocar. "Avem nevoie de ei mai mult ca niciodată, la Ploiești in meciul cu Viitorul au fost minunați si sperăm să fie la același nivel și la acest joc chiar dacă jucăm in deplasare", a declarat Neguț.

    Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște se joacă astăzi, ora 18.00, în direct pe Digi, Look și Telekom. 

    Altfel, vă reamintim că de luni se pun în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj. Spre mijlocul săptămânii viitoare va începe și procesul de acreditare pentru reprezentanții presei, la partida amintită, viza la zi pe legitimația de serviciu fiind condiție obligatorie pentru aprobarea solicitării. 

Foto: Marius Tudor