Site oficial
A.F.C. Chindia

COMUNICAT DE PRESĂ

17124423072019_received_2259696017459846.jpeg

COMUNICAT DE PRESĂ

23 iulie 2019
COMUNICAT DE PRESĂ 

    AFC Chindia Târgoviște mulțumește tuturor suporterilor care au susținut echipa și au creat o atmosferă fantastică la meciul din 19 iulie, de la Ploiești, disputat în compania echipei FC Viitorul. Pentru buna desfășurare a jocurilor viitoare pe care echipa noastră le va susține la Ploiești, recomandăm ca fanii să își achiziționeze biletele din timp, să respecte locul, sectorul și tribuna înscrise pe tichete și să sosească la stadion cu cel puțin 30 de minute înaintea fluierului de start, astfel încât accesul să se facă în mod civilizat, conform ROAF și în condiții depline de ordine și siguranță. 
    Totodată, ne cerem scuze față de suporterii care nu au avut acces pe stadion, la primul joc al echipei noastre pe "Ilie Oană". Numărul spectatorilor veniți să îi susțină pe băieți a depășit estimările noastre și ale comandamentului de organizare a jocului. Îi asigurăm pe suporteri că aspectele negative nu se vor mai repeta la meciurile viitoare de la Ploiești. 
    Deoarece la jocul cu Viitorul, suporteri aparținând unui grup politic târgoviștean, echipați cu tricouri inscripționate, doreau să intre pe stadion cu intenția de a transmite mesaje politice sau chiar de a desfășura o acțiune politică, conducerea clubului împreună cu Brigada Mobilă de Jandarmi Prahova și  Responsabilul cu Ordinea și Siguranța au luat decizia de a nu le permite accesul, respectând astfel prevederile art. 56, alin. 4 lit. m din Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice ("Promovarea prin orice mijloace a unor mesaje politice sau desfășurarea altor acțiuni politice în incinta sau în imediata vecinătate a stadionului este strict interzisă înainte, în timpul și după joc"). 
    Susținem, ca de altfel toți suporterii de bună credință, reabilitarea stadionului Eugen Popescu, lucrare care a și început, dar ne dezicem total de folosirea numelui clubului nostru în asemenea acțiuni politice, care sunt în contradicție cu ROAF și cu spiritul de fair-play. 
    Hai Chindia!