Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia întâlnește Foresta Suceava

14144225082017_foresta chindia.jpg

Chindia întâlnește Foresta Suceava

25 august 2017

Titlu: Chindia întâlnește Foresta Suceava 


Text: Chindia Târgoviște întâlnește sâmbătă, începând cu ora 11.00, pe Stadionul Eugen Popescu codașa clasamentului Ligii a II-a, formația Foresta Suceava. După 4 etape, sucevenii nu au reușit să adune niciun punct, iar numărul golurilor primite este de-a dreptul rușinos pentru o echipă de ligă secundă. 


Totuși, se pare că formația din Moldova începe să se reorganizeze. În ultima etapă, Foresta a încasat doar două goluri de la FC Argeș. Conducerea clubului  a reușit să adauge lotului câțiva jucători experimentați care au rolul de a salva echipa din această situație rușinoasă. Astfel, antrenorul echipei nostre, Nicu Croitoru le-a transmis băieților săi că trebuie să trateze partida din weekend cu maximă seriozitate, la fel cum au făcut-o și la Iași, pentru a se bucura de rezultatul scontat. 

Chindia are un moral excelent după victoriile din ultimele etape și promite fanilor un succes de răsunet și mâine! Un rezultat pozitiv ar poziționa echipa noastă în vârful clasamentului, în ciuda începutului modest de campionat. 

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră în partida cu Suceava. Vă așteptăm la Stadionul Eugen Popescu în număr cât mai mare, sâmbătă, de la ora 11.00. Intrarea va fi liberă. 
HAI, CHINDIA!