Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia a făcut instrucție cu Miroslava

14261124082017_Chindia Miroslava.jpg

Chindia a făcut instrucție cu Miroslava

24 august 2017
Echipa noastră, Chindia Târgoviște a predat o lecție de fotbal formației ieșene Știința Miroslava. Băieții lui Nicolae Croitoru au surclasat trupa din Moldova, administrându-i un drastic 9-0! 

Plecată cu prima șansă la Iași, Chindia era hotărâtă să se întoarcă acasă cu toate cele trei puncte. Fără să lase nicio șansă adversarilor, târgoviștenii au început meciul ca din tun. Prima reușită a aparținut experimentatului Cristi Cherchez, acesta deschizând scorul în minutul 12, printr-o lovitură de cap. Bâtfoi a a modificat tabela în minutul 32, iar până la pauză băieții noștri conduceau cu 4-0 în urma unui autogol al gazdelor, dar și a reușitei căpitanului Honciu. Și în repriza a doua Chindia a făcut instrucție cu Miroslava grației reușitelor lui Liviu Mihai (74, 83) Honciu (79), Stoica (89), Neicuțescu (91). 

Victorie de răsunet pentru băieții noștri care se pregătesc pentru o nouă "ploaie de goluri". Sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul Eugen Popescu vine codașa Foresta Suceava, echipă care în 4 etape a încasat 33 de goluri. 

Hai, CHINDIA!