Site oficial
A.F.C. Chindia

Suntem pe primul loc

13144915052019_01D0661B-BFD7-4CA6-BEDF-C7E7A3791174.jpeg

Suntem pe primul loc

15 mai 2019
Chindia Târgoviște se întoarce victorioasă din deplasarea de la Târgu Jiu! Echipa noastră a învins pe Pandurii cu 2-0 și a devenit noul lider al Ligii a II-a, cu doar 3 etape rămase până la finalul sezonului. 

Elevii lui Moldovan puteau debloca scorul încă din minutul 20. Căpitanul Cherchez a ratat un penalty scos chiar de el, după intervenția perfectă a portarului gazdelor. Băieții noștri au dominat categoric partida, având numeroase ocazii, mai ales în prima parte a jocului. Costache a făcut minuni 60 de minute, în poarta pandurilor, reușind să-și salveze echipa la fiecare fază periculoasă. Golul a venit meritat, în minutul 65. Daniel Florea a răzbunat ocaziile din primul mitan și a deschis scorul cu o super execuție, din întoarcere, un șut puternic la colțul lung. Golul al doilea a fost înscris la mai puțin de 3 minute distanță. După o respingere a portarului, balonul a ajuns la ”decarul” Liviu Mihai care șutează și înscrie lângă bara din dreapta. 

După acest succes, Chindia o depășește pe Academica și urcă pe primul loc, fiind la 2 puncte în fața celor de la Clinceni. Echipa noastră va juca duminică, de la ora 12.00, pe stadionul Eugen Popescu, contra celor de la Metaloglobus București. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport, TelekomSport și Look Sport. Vă așteptăm în număr cât mai mare la stadion pentru vă susține favoriții și pentru a ne bucura împreună, la finalul partidei. Hai, Chindia! Bravo, băieți!  

Meciul a fost ușor, dar l-am complicat noi. În prima repriză, am avut foarte multe situații de de debloca rezultatul, am avut și un penalty ratat. Le-am spus la pauză băieților că trebuie să fim mult mai concentrați la finalizare, ceea ce am făcut în a doua repriză și am reușit să înscriem de două ori. Bravo lor! Super atitudine. Duminică aștept un stadion arhiplin la Târgoviște, suporterii să vină și să susțină echipa.”, a declarat Viorel Moldovan la finalul jocului de la Târgu Jiu. 

Pandurii: Al. Costache - Oiţă, D. Ciobanu (Măicăneanu 78'), Rob. Bratu, Al. Vasilescu - Trancă (Dănescu 71'), Raiciu - Tudoran (cpt.), Dodoi, Blejdea (Du-Ho Kim 86') - Al. Popescu
Rezerve neutilizate: Al. Opriţa - Rob. Gheorghe, Şendroiu, Dinu-Ivănescu
Antrenor: Adrian Bogoi

Chindia: Aioani - Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Panait - Raţă (D. Dumitraşcu 76'), A. Mihaiu (Neicuţescu 55'), Liv. Mihai, Novac - D. Florea, Cherchez (cpt.)(Cr. Neguţ 55')
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu - Andr. Şerban, C. Dinu, Val. Alexandru
Antrenor: Viorel Moldovan

Sursa foto: Facebook FC Chindia Târgoviște