Site oficial
A.F.C. Chindia

Atât de aproape!

01044407052019_59970217_2418151978224340_365253712593027072_n.jpg

Atât de aproape!

7 mai 2019
Chindia Târgoviște e la doar cinci jocuri distanță de o promovare istorică în Liga 1! Luni seară, elevii lui Viorel Moldovan au reușit o victorie de răsunet pe terenul celor de la Sportul Snagov. Eroul Chindiei a fost Liviu Mihai. ”Decarul” echipei noastre a înscris singurul gol al meciului, în minutul 93 și a reușit să declanșeze o adevărată sărbătoare în sufletele suporterilor dâmbovițeni, unii dintre ei aflați chiar în tribunele stadionului de lângă București. 

Jucătorii pregătiți de Viorel Moldovan au avut o ocazie mare de gol în prima repriză. În minutul 42, Florea a reluat din 5 metri o centrare a lui Martac, însă mingea a trecut milimetric pe lângă rădăcina barei. În partea secundă, cele două echipe s-au tatonat reciproc și intrat în minutele de prelungire, meciul părea că are deja un deznodământ. Însă, Chindia a insistat și ca niște adevărați luptători, jucătorii noștri au luptat până în ultima clipă. Așa a venit și golul victoriei, în minutul 93. După o fază pornită de Andreas Mihaiu, mingea a ajuns la Martac, cel care a centrat perfect în centrul careului pentru Liviu Mihai. Acesta a pus latul din 10 metri și a înscris cu sânge rece lângă bara din dreapta. Un gol și o victorie care înseamnă enorm pentru Chindia și pentru Târgoviște!

După acest succes răsunător, echipa noastră acumulează 73 de puncte și rămâne în faţa celor de la ”U” Cluj la patru puncte şi la trei lungimi în spatele liderului Clinceni. Petrolul e pe locul 4 cu 65 de puncte acumulate. În etapa viitoare, Chindia primește vizita celor de la CS Balotești. Meciul este programat sâmbătă, 11 mai, de la ora 12.00, pe stadionul Eugen Popescu. Vă așteptăm!

Felicitări, băieți! Hai, Chindia! 

Sportul Snagov: Andr. Marinescu - Gîţ, V. Lică, Fl. Ilie (cpt.), Bg. Stancu - L. Ion, Borţoneanu, Cubleşan - Buia (Tazouti 71'), Al. Ioniţă, Huiban (Dănălache 90')
Rezerve: Târnovanu - I. Şerban, Laur. Manole, Liv. Gheorghe, Safsaf
Antrenor: Eugen Trică

Chindia: Aioani - Martac, Leca, Bg. Şandru, D. Panait - Andr. Şerban (A. Mihaiu 46'), Liv. Mihai, D. Novac, Cr. Neguţ - D. Florea (Val. Alexandru 74'), Cherchez (cpt.)(Raţă 68')
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu - C. Dinu, D. Dumitraşcu, Neicuţescu
Antrenor: Viorel Moldovan

sursă foto: Marius Tudor