Site oficial
A.F.C. Chindia

Deplasare la Snagov

20291105052019_maxresdefault.jpg

Deplasare la Snagov

5 mai 2019
Chindia Târgoviște va disputa astăzi, 6 mai, un alt joc dificil, împotriva celor de la Sportul Snagov, locul 5 în Liga 2. Partida va începe la ora 18.00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, LookSport și Telekom Sport. 

Elevii pregătiți de Viorel Moldovan au reușit o victorie în etapa trecută, în derby-ul cu liderul Academica Clinceni, scor final 1-0. Singurul gol al meciului a fost înscris de Liviu Mihai în minutul 20. De partea cealaltă, Snagovul s-a îndepărtat de locurile promovabile, înregistrând un eșec pe terenul celor de la Metaloglobus, scor 1-0. 

În meciul din tur, disputat pe Eugen Popescu, dintre Chindia și Snagov, băieții noștri au învins cu 4-1, după tripla lui Neguț și golul lui Florea. În privința confruntărilor directe, echipa noastră conduce cu un categoric 7-0. Mai jos vă prezentăm rezultatele înregistrate în urma meciurilor dintre cele două echipe: 

28.10.18 Chindia Târgoviște - Sportul Snagov, 4 : 1
22.04.18 Sportul Snagov - Chindia Târgoviște, 1 : 2
07.10.17 Chindia Târgoviște - Sportul Snagov, 1 : 0
01.04.17 Chindia Târgoviște - Sportul Snagov, 4 : 0
21.09.16 Sportul Snagov - Chindia Târgoviște, 0 : 2
09.03.16 Chindia Târgoviște - Sportul Snagov, 7 : 0
10.10.15 Sportul Snagov - Chindia Târgoviște, 0 : 1

Antrenorul nostru, Viorel Moldovan și experimentatul jucător, Liviu Mihai au prefațat în câteva cuvinte disputa de astăzi, pentru site-ul liga2.prosport.ro: 

Vrem să o ţinem pe acelaşi drum şi de acum înainte. Pentru noi nu va însemna nimic succesul cu Academica Clinceni dacă nu vom lega o victorie şi în meciul cu Snagov. Suntem la mâna noastră în ceea ce priveşte promovarea. Să urcăm în Liga 1 ar însemna un vis împlinit. Ar fi ceva extraordinar.”, spune Liviu Mihai. 

”Mă bucură faptul că am reuşit să fim un grup unit, un grup extraordinar şi eu spun că nimeni şi nimic nu ne va opri din drumul nostru spre promovare. Mai avem şase jocuri. Trebuie să le pregătim ca atare, să fim concentraţi până la final şi să promovăm.”, a declarat tehnicianul principal al echipei noastre, Viorel Moldovan. 

Atât pentru Chindia, cât și pentru Snagov, partida din această seară este extrem de importantă în vederea promovării. Dacă vor reuși să obțină toate punctele în acest joc, băieții noștri vor aborda în liniște meciurile rămase până la finalul campionatului: CS Baloteşti (a), Pandurii Târgu Jiu (d), Metaloglobus Bucureşti (a), Luceafărul Oradea (a) şi Energeticianul (d). Le dorim mult succes jucătorilor noștri și îi așteptăm acasă cu toate cele 3 puncte. Hai, Chindia!