Site oficial
A.F.C. Chindia

Remiză la Arad

21552008012019_chindia-foto.jpg

Remiză la Arad

21 aprilie 2019
Chindia a terminat la egalitate partida disputată sâmbătă la prânz, la Arad, împotriva formației UTA ”Bătrâna Doamnă”, scor final 2-2. 

Gazdele au deschis scorul în prima repriză, prin golul înscris de El Hansi. În urma unei centrări din corner, acesta a deviat mingea cu exteriorul din fata porții, pe lângă Aioani. Liviu Mihai a reușit sa egaleze în minutul 64. Experimentatul jucător al Chindiei a bătut înșelător o lovitură liberă, peste apărarea adversă, mingea l-a păcălit pe Bodea care a deviat în bară, iar apoi balonul a intrat în poartă. Replica Aradului a venit în doar 2 minute. Paul Copaci a făcut 2-1, după un șut cu latul din 9 metri. Chindia a egalat a doua oară prin Mihai Leca, cel care a profitat de o eroare a portarului arădean și a înscris cu poarta goală. 

Chindia obține un punct în urma jocului dificil de la Arad, disputat pe un teren sintetic. După acest rezultat, echipa noastră acumulează 67 de puncte și se menține pe locul 2, direct promovabil. În etapa următoare, băieții noștri primesc vizita liderului Academica Clinceni, într-un veritabil derby ce se va disputa in Joia Mare, pe Eugen Popescu, de la ora 17.00. Partida va fi transmisa in direct pe Digi Sport. Suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare la stadion pentru a-și susține favoriții în drumul către prima ligă. Hai, Chindia!

UTA: Bodea - Cr. Costin, El Hasni (R. Iuga 49'), Şeroni, Copaci - Ciucur, I. Neagu, Melinte, Kanda (Dam. Isac 90+3') - Dav. Popa (Hrezdac 62'), Cip. Rus (cpt.)
Rezerve neutilizate: Orlic - Rz. Ivan, I. Gavrilă, Cr. Matei
Antrenor secund: Cristian Păcurar

Chindia: Aioani - Martac, Bg. Şandru, Leca, D. Panait - Cr. Neguţ (Raţă 57'), D. Novac, Liv. Mihai, Andr. Şerban (Neicuţescu 57') - D. Florea, Val. Alexandru (Cherchez 75')
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu - C. Dinu, D. Dumitraşcu, A. Mihaiu
Antrenor: Viorel Moldovan