Site oficial
A.F.C. Chindia

Victorie cu ACS Poli

01181015042019_C6EFB7E7-A342-4FA5-A446-2DD81AAC1884.jpeg

Victorie cu ACS Poli

15 aprilie 2019
Chindia Târgoviște a obținut o victorie importantă, în urma jocului susținut duminică, contra celor de la ACS Poli Timișoara, scor final 1-0. 

Singurul gol al meciului a fost înscris de Cristian Cherchez dintr-un penalty scos de Daniel Florea, în minutul 17 al jocului. Aceleași Florea putea majora scorul în minutul 40, însă șutul său a lovit transversala. În repriza a doua, căpitanul Cherchez a trecut și el pe lângă 2-0, mingea lovind bara și de această dată. Leca și Șerban l-au luat la țintă pe portarul timișorenilor, care a reușit să-și salveze echipa în mai multe rânduri. 

Prin această victorie, Chindia a acumulat 66 de puncte, după 30 de etape, și se află pe poziția a doua în clasament, la 4 puncte în spatele celor de la Academica Clinceni. Pe locul 3 e U Cluj, cu 63 de puncte. Snagov-ul și Petrolul s-au încurcat etapa aceasta și s-au îndepărtat de locurile promovabile. În runda viitoare, Chindia se va deplasa la Arad, pentru partida cu UTA, programată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 13.00, în direct pe DigiSport.

Chindia: Aioani - Martac, Bg. Şandru, Leca, D. Panait - Neguţ, D. Novac, Liv. Mihai, Andr. Şerban - D. Florea, Cherchez (cpt.)
Rezerve: Ius. Popescu - Val. Alexandru, C. Dinu, A. Mihaiu, D. Dumitraşcu, Raţă, Neicuţescu
Antrenor: Viorel Moldovan

ACS Poli: D. Moldovan - Ţîgîrlaş, Paramatti (cpt.), Uyi, Vl. Olteanu - D. Munteanu, Calugher - Bădăuţă, Buzan, Ant. Manolache - Sidorenco
Rezerve: Began - Bilia, Ghidurea, L. Oprea, Golda, Chemin, Stere
Antrenor: Valeriu Răchită

Sursa foto: Catalin Clopotaru