Site oficial
A.F.C. Chindia

Chindia primește vizita celor de la ACS Poli Timișoara

17023416032019_PTYzNiZ6Yz0xJmhhc2g9YWNlMjNlNTMxNGZiN2VmOTQ0YjBkNmEzNzQ1MTBlYzE=.thumb.jpg

Chindia primește vizita celor de la ACS Poli Timișoara

13 aprilie 2019
Chindia Târgoviște joacă duminică, 14 aprilie, începând cu ora 12.00, pe stadionul Eugen Popescu, contra celor de la ACS Poli Timișoara. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1 și Look Sport. 

Elevii pregătiți de Viorel Moldovan vor susține, mâine, al treilea meci oficial, într-o perioadă de doar 10 zile. Echipa noastră a trecut cu brio, până acum, de această perioadă aglomerată, consemnând două victorii importante, 3-0 cu Brăila și 2-0 cu Ripensia Timișoara. 

De partea cealaltă, adversarii Chindiei de mâine au reușit o partidă bună în etapa trecută, reușind să învingă pe Metaloglobus București cu 1-0. 

În meciul din turul campionatului, dintre Chindia și ASC Poli, băieții noștri au avut câștig de cauză. Partida s-a terminat 1-3, grație dublei lui Liviu Mihai și a golului înscris de Neguț. 

În acest moment, Chindia e pe locul 3 în clasament, cu 63 de puncte, la egalitate cu U Cluj, însă cu un meci mai puțin disputat. Suportul dumneavoastră este esențial, de aceea vă invităm în număr cât mai mare la stadion, la meciul de mâine, pentru a vă încuraja favoriții! Hai, Chindia! Baftă, băieți!